Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Шадура Ю. М. 
Біохімічні показники та продуктивні якості курейнесучок за використання наночастинок діоксиду церію / Ю. М. Шадура, М. Я. Співак, В. С. Бітюцький, О. М. Мельниченко, І. І. Сотніченко, О. Б. Щербаков, О. А. Демченко, Н. М. Жолобак // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 174-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_47
  Повний текст PDF - 3.08 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шадура Ю.
  • Співак М.
  • Бітюцький В.
  • Мельниченко О.
  • Сотніченко І.
  • Щербаков О.
  • Демченко О.
  • Жолобак Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шадура Ю. М. Біохімічні показники та продуктивні якості курейнесучок за використання наночастинок діоксиду церію / Ю. М. Шадура, М. Я. Співак, В. С. Бітюцький, О. М. Мельниченко, І. І. Сотніченко, О. Б. Щербаков, О. А. Демченко, Н. М. Жолобак // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 174-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_47.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мельниченко Олександр Миколайович (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського