Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Шадура Ю. М. Біохімічні показники та продуктивні якості курейнесучок за використання наночастинок діоксиду церію / Ю. М. Шадура, М. Я. Співак, В. С. Бітюцький, О. М. Мельниченко, І. І. Сотніченко, О. Б. Щербаков, О. А. Демченко, Н. М. Жолобак // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 174-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_47 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шадура Ю. М. Біохімічні показники та продуктивні якості курейнесучок за використання наночастинок діоксиду церію / Ю. М. Шадура, М. Я. Співак, В. С. Бітюцький, О. М. Мельниченко, І. І. Сотніченко, О. Б. Щербаков, О. А. Демченко, Н. М. Жолобак // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 174-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_47.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |