Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Цап С. В. 
Вплив комплексних кормових добавок з введенням пальмового жиру на продуктивність та гістологічну будову печінки бройлерів / С. В. Цап, О. С. Оріщук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 165-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_44
  Повний текст PDF - 3.08 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Цап С.
  • Оріщук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Цап С. В. Вплив комплексних кормових добавок з введенням пальмового жиру на продуктивність та гістологічну будову печінки бройлерів / С. В. Цап, О. С. Оріщук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 165-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_44.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Цап Світлана Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  • Оріщук Оксана Сергіївна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського