Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Соболєв О. І. Забійні та м’ясні якості курчат-бройлерів залежно від рівня селену в комбікормах / О. І. Соболєв // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 161-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_43 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Соболєв О. І. Забійні та м’ясні якості курчат-бройлерів залежно від рівня селену в комбікормах / О. І. Соболєв // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 161-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_43.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |