Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Соболєв О. І. 
Забійні та м’ясні якості курчат-бройлерів залежно від рівня селену в комбікормах / О. І. Соболєв // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 161-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_43
  Повний текст PDF - 3.72 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Соболєв О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Соболєв О. І. Забійні та м’ясні якості курчат-бройлерів залежно від рівня селену в комбікормах / О. І. Соболєв // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 161-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_43.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Соболєв Олександр Іванович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського