Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Матвієнко А. Л. 
Жирнокислотний склад сала свиней за згодовування ферментного препарату МЕК-БТУ-7 / А. Л. Матвієнко, А. В. Гуцол // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 129-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_34
  Повний текст PDF - 2.998 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Матвієнко А.
  • Гуцол А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Матвієнко А. Л. Жирнокислотний склад сала свиней за згодовування ферментного препарату МЕК-БТУ-7 / А. Л. Матвієнко, А. В. Гуцол // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 129-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_34.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гуцол Анатолій Васильович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського