Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Матвієнко А. Л. Жирнокислотний склад сала свиней за згодовування ферментного препарату МЕК-БТУ-7 / А. Л. Матвієнко, А. В. Гуцол // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 129-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_34 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Матвієнко А. Л. Жирнокислотний склад сала свиней за згодовування ферментного препарату МЕК-БТУ-7 / А. Л. Матвієнко, А. В. Гуцол // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 129-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_34.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |