Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Бегма Н. А. 
Підвищення якості кормів за рахунок введення в раціони свиней анісорбу / Н. А. Бегма // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 64-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_18
  Повний текст PDF - 3.245 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бегма Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бегма Н. А. Підвищення якості кормів за рахунок введення в раціони свиней анісорбу / Н. А. Бегма // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 64-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бегма Наталія Андріївна (1962–) (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського