Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Бегма Н. А. Підвищення якості кормів за рахунок введення в раціони свиней анісорбу / Н. А. Бегма // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 64-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бегма Н. А. Підвищення якості кормів за рахунок введення в раціони свиней анісорбу / Н. А. Бегма // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 64-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |