Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Угнівенко А. М. 
Характеристика туш та яловичини бичків української м'ясної породи різних класів / А. М. Угнівенко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 56-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_16
  Повний текст PDF - 2.171 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Угнівенко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Угнівенко А. М. Характеристика туш та яловичини бичків української м'ясної породи різних класів / А. М. Угнівенко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 56-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Угнівенко Анатолій Миколайович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського