Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Поліщук С. А. 
Корекція вільнорадикального окиснення білків в організмі кнурів-плідників / С. А. Поліщук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_12
  Повний текст PDF - 3.395 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Поліщук С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Поліщук С. А. Корекція вільнорадикального окиснення білків в організмі кнурів-плідників / С. А. Поліщук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського