Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Болоховський В. В. Оптимізація поживних середовищ для культивування штаму Bacillus macerans як продуцента пектолітичної кормової добавки / В. В. Болоховський, О. М. Мельниченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2014. - № 1. - С. 62-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2014_1_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Болоховський В. В. Оптимізація поживних середовищ для культивування штаму Bacillus macerans як продуцента пектолітичної кормової добавки / В. В. Болоховський, О. М. Мельниченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2014. - № 1. - С. 62-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2014_1_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |