Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Ковальова С. П. Особливості накопичення 137Cs у продуктах забою качок / С. П. Ковальова // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 70-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ковальова С. П. Особливості накопичення 137Cs у продуктах забою качок / С. П. Ковальова // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 70-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_22. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |