Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Ковальова С. П. 
Особливості накопичення 137Cs у продуктах забою качок / С. П. Ковальова // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 70-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_22
  Повний текст PDF - 327.317 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ковальова С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ковальова С. П. Особливості накопичення 137Cs у продуктах забою качок / С. П. Ковальова // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 70-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_22.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського