Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Василенко Т. О. 
Ефективність підвищення рівня кобальту в раціонах кітних вівцематок / Т. О. Василенко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 61-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_19
  Повний текст PDF - 321.191 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Василенко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Василенко Т. О. Ефективність підвищення рівня кобальту в раціонах кітних вівцематок / Т. О. Василенко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 61-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Василенко Тетяна Олександрівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського