Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Гуньчак О. В. 
Продуктивні якості гусенят, що вирощуються на м’ясо, за використання у комбікормах добавок германію / О. В. Гуньчак, В. Г. Каплуненко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 51-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_16
  Повний текст PDF - 328.087 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гуньчак О.
  • Каплуненко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гуньчак О. В. Продуктивні якості гусенят, що вирощуються на м’ясо, за використання у комбікормах добавок германію / О. В. Гуньчак, В. Г. Каплуненко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 51-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського