Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Сичов М. Ю. 
Жирнокислотний склад м’язів та печінки перепелів м’ясного напряму продуктивності за різних рівнів жиру в комбікормах / М. Ю. Сичов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_15
  Повний текст PDF - 370.07 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сичов М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сичов М. Ю. Жирнокислотний склад м’язів та печінки перепелів м’ясного напряму продуктивності за різних рівнів жиру в комбікормах / М. Ю. Сичов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сичов Михайло Юрійович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського