Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Сичов М. Ю. Жирнокислотний склад м’язів та печінки перепелів м’ясного напряму продуктивності за різних рівнів жиру в комбікормах / М. Ю. Сичов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сичов М. Ю. Жирнокислотний склад м’язів та печінки перепелів м’ясного напряму продуктивності за різних рівнів жиру в комбікормах / М. Ю. Сичов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |