Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Кучерявий В. П. 
Перетравність поживних речовин корму та баланс азоту за дії пробіотика у молодняку свиней на вирощуванні / В. П. Кучерявий, Є. Г. Трачук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 39-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_12
  Повний текст PDF - 325.004 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кучерявий В.
  • Трачук Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кучерявий В. П. Перетравність поживних речовин корму та баланс азоту за дії пробіотика у молодняку свиней на вирощуванні / В. П. Кучерявий, Є. Г. Трачук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 9. - С. 39-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_9_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кучерявий Віталій Петрович (сільськогосподарські науки)
  • Кучерявий Володимир Панасович (сільськогосподарські науки)
  • Трачук Євген Григорович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського