Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Ломова Н. М. 
Збільшення строку придатності до споживання стерилізованого вершкового масла / Н. М. Ломова, С. А. Наріжний // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_6
  Повний текст PDF - 294.449 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ломова Н.
  • Наріжний С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ломова Н. М. Збільшення строку придатності до споживання стерилізованого вершкового масла / Н. М. Ломова, С. А. Наріжний // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Наріжний Сергій Анатолійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського