Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Ломова Н. М. Збільшення строку придатності до споживання стерилізованого вершкового масла / Н. М. Ломова, С. А. Наріжний // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ломова Н. М. Збільшення строку придатності до споживання стерилізованого вершкового масла / Н. М. Ломова, С. А. Наріжний // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |