Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Здоровцева Л. М. Жирнокислотний склад ліпідів мозку і серця гусей в умовах гіпо- і гіпероксії / Л. М. Здоровцева // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 97-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_31 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Здоровцева Л. М. Жирнокислотний склад ліпідів мозку і серця гусей в умовах гіпо- і гіпероксії / Л. М. Здоровцева // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 97-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_31. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |