Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Здоровцева Л. М. 
Жирнокислотний склад ліпідів мозку і серця гусей в умовах гіпо- і гіпероксії / Л. М. Здоровцева // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 97-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_31
  Повний текст PDF - 403.618 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Здоровцева Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Здоровцева Л. М. Жирнокислотний склад ліпідів мозку і серця гусей в умовах гіпо- і гіпероксії / Л. М. Здоровцева // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 97-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_31.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського