Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Разанова О. П. Амінокислотний склад білого м’яса перепелів за використання в годівлі біологічно активних речовин Апімору / О. П. Разанова // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_29 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Разанова О. П. Амінокислотний склад білого м’яса перепелів за використання в годівлі біологічно активних речовин Апімору / О. П. Разанова // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |