Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Разанова О. П. 
Амінокислотний склад білого м’яса перепелів за використання в годівлі біологічно активних речовин Апімору / О. П. Разанова // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_29
  Повний текст PDF - 388.154 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Разанова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Разанова О. П. Амінокислотний склад білого м’яса перепелів за використання в годівлі біологічно активних речовин Апімору / О. П. Разанова // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Разанова Олена Петрівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського