Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Калинина Е. Д. 
Динамика состава углеводов и кислотности гидролизованного молока при различной степени гидролиза лактозы / Е. Д. Калинина // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 73-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_23
  Повний текст PDF - 266.944 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Калинина Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Калинина Е. Д. Динамика состава углеводов и кислотности гидролизованного молока при различной степени гидролиза лактозы / Е. Д. Калинина // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 73-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_23.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського