Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Калинина Е. Д. Динамика состава углеводов и кислотности гидролизованного молока при различной степени гидролиза лактозы / Е. Д. Калинина // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 73-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Калинина Е. Д. Динамика состава углеводов и кислотности гидролизованного молока при различной степени гидролиза лактозы / Е. Д. Калинина // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 73-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_23. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |