Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Ташлицька Г. В. Хімічний склад м’яса та печінки курчат-бройлерів за використання ферменту Проторизин / Г. В. Ташлицька // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ташлицька Г. В. Хімічний склад м’яса та печінки курчат-бройлерів за використання ферменту Проторизин / Г. В. Ташлицька // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_17. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |