Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Ташлицька Г. В. 
Хімічний склад м’яса та печінки курчат-бройлерів за використання ферменту Проторизин / Г. В. Ташлицька // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_17
  Повний текст PDF - 289.715 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ташлицька Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ташлицька Г. В. Хімічний склад м’яса та печінки курчат-бройлерів за використання ферменту Проторизин / Г. В. Ташлицька // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського