Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Долід С. В. Забійні показники і хімічний склад м’яса за згодовування змішанолігандного комплексу Купруму молодняку свиней / С. В. Долід, В. С. Бомко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 31-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Долід С. В. Забійні показники і хімічний склад м’яса за згодовування змішанолігандного комплексу Купруму молодняку свиней / С. В. Долід, В. С. Бомко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 31-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |