Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Поліщук В. М. Морфофункціональні особливості показників крові страусів / В. М. Поліщук, С. І. Цехмістренко, Н. В. Пономаренко, О. С. Цехмістренко, І. О. Девеча // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 130-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_40 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Поліщук В. М. Морфофункціональні особливості показників крові страусів / В. М. Поліщук, С. І. Цехмістренко, Н. В. Пономаренко, О. С. Цехмістренко, І. О. Девеча // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 130-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_40.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |