Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Поліщук В. М. 
Морфофункціональні особливості показників крові страусів / В. М. Поліщук, С. І. Цехмістренко, Н. В. Пономаренко, О. С. Цехмістренко, І. О. Девеча // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 130-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_40
  Повний текст PDF - 238.941 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Поліщук В.
  • Цехмістренко С.
  • Пономаренко Н.
  • Цехмістренко О.
  • Девеча І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Поліщук В. М. Морфофункціональні особливості показників крові страусів / В. М. Поліщук, С. І. Цехмістренко, Н. В. Пономаренко, О. С. Цехмістренко, І. О. Девеча // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 130-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_40.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Поліщук Віктор Миколайович (технічні науки)
  • Поліщук Володимир Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського