Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Надточій В. М. 
Органолептичні та фізико-хімічні показники масла, виробленого у різні періоди року / В. М. Надточій // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 123-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_38
  Повний текст PDF - 257.755 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Надточій В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Надточій В. М. Органолептичні та фізико-хімічні показники масла, виробленого у різні періоди року / В. М. Надточій // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 123-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_38.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Надточій Валентина Миколаївна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського