Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Надточій В. М. Органолептичні та фізико-хімічні показники масла, виробленого у різні періоди року / В. М. Надточій // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 123-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_38 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Надточій В. М. Органолептичні та фізико-хімічні показники масла, виробленого у різні періоди року / В. М. Надточій // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 123-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_38.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |