Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Цехмістренко С. І. Активність ферментів антиоксидантного захисту в еякулятах бугаїв за додавання L-карнітину до розріджувача сперми / С. І. Цехмістренко, В. А. Коберська // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 116-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_36 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Цехмістренко С. І. Активність ферментів антиоксидантного захисту в еякулятах бугаїв за додавання L-карнітину до розріджувача сперми / С. І. Цехмістренко, В. А. Коберська // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 116-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_36. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |