Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Цехмістренко С. І. 
Активність ферментів антиоксидантного захисту в еякулятах бугаїв за додавання L-карнітину до розріджувача сперми / С. І. Цехмістренко, В. А. Коберська // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 116-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_36
  Повний текст PDF - 254.847 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Цехмістренко С.
  • Коберська В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Цехмістренко С. І. Активність ферментів антиоксидантного захисту в еякулятах бугаїв за додавання L-карнітину до розріджувача сперми / С. І. Цехмістренко, В. А. Коберська // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 116-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_36.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського