Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Машкін Ю. О. Вплив пробіотика "Протекто-актив" на показники крові курчат-бройлерів за кліткового утримання / Ю. О. Машкін, П. М. Каркач, В. С. Бомко, В. Ф. Фесенко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 104-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Машкін Ю. О. Вплив пробіотика "Протекто-актив" на показники крові курчат-бройлерів за кліткового утримання / Ю. О. Машкін, П. М. Каркач, В. С. Бомко, В. Ф. Фесенко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 104-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_32.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |