Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Кучерявий В. П. Морфологічні та біохімічні показники крові за згодовування Ентеро-активу відгодівельному молодняку свиней / В. П. Кучерявий, Є. Г. Трачук, Т. В. Шевчук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кучерявий В. П. Морфологічні та біохімічні показники крові за згодовування Ентеро-активу відгодівельному молодняку свиней / В. П. Кучерявий, Є. Г. Трачук, Т. В. Шевчук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |