Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Чернявський О. О. 
Фізико-хімічні властивості м’яса і сала свиней за згодовування пробіотику і ферментного препарату / О. О. Чернявський, С. П. Бабенко, М. М. Сломчинський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 71-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_22
  Повний текст PDF - 353.926 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чернявський О.
  • Бабенко С.
  • Сломчинський М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чернявський О. О. Фізико-хімічні властивості м’яса і сала свиней за згодовування пробіотику і ферментного препарату / О. О. Чернявський, С. П. Бабенко, М. М. Сломчинський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 71-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чернявський Олександр Олександрович (сільськогосподарські науки)
  • Бабенко Світлана Петрівна (технічні науки)
  • Сломчинський Михайло Миколайович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського