Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Маляр Д. Д. 
Біохімічні показники крові за використання пребіотичної композиції олігоцукрів в раціонах перепелів / Д. Д. Маляр // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - № 8. - С. 48-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_15
  Повний текст PDF - 449.686 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Маляр Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Маляр Д. Д. Біохімічні показники крові за використання пребіотичної композиції олігоцукрів в раціонах перепелів / Д. Д. Маляр // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - № 8. - С. 48-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського