Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Пазич В. М. Кормова та енергетична цінність Eichhornia сrassipes (Mart. ) Solms. / В. М. Пазич // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 43-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пазич В. М. Кормова та енергетична цінність Eichhornia сrassipes (Mart. ) Solms. / В. М. Пазич // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 43-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |