Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Пазич В. М. 
Кормова та енергетична цінність Eichhornia сrassipes (Mart. ) Solms. / В. М. Пазич // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 43-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_13
  Повний текст PDF - 334.948 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пазич В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пазич В. М. Кормова та енергетична цінність Eichhornia сrassipes (Mart. ) Solms. / В. М. Пазич // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 43-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_13.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського