Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Поліщук Г. Є. 
Стан пектинових речовин у яблучному пюре як стабілізаторі структури морозива за різних способів оброблення / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько, Г. П. Калініна // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_11
  Повний текст PDF - 334.301 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Поліщук Г.
  • Мацько Л.
  • Калініна Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Поліщук Г. Є. Стан пектинових речовин у яблучному пюре як стабілізаторі структури морозива за різних способів оброблення / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько, Г. П. Калініна // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Поліщук Галина Євгеніївна (1958–) (технічні науки)
  • Калініна Галина Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського