Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Бомко Л. Г. Результати забою птиці за згодовування целюлази, одержаної за удосконаленої біотехнології / Л. Г. Бомко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 20-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бомко Л. Г. Результати забою птиці за згодовування целюлази, одержаної за удосконаленої біотехнології / Л. Г. Бомко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 20-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |