Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Рубан Г. В. Специфічність перебігу процесів ліпопероксидації і змін вмісту жиророзчинних вітамінів у м’ясі гусей під час його низькотемпературного зберігання / Г. В. Рубан, О. О. Данченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 141-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_43 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рубан Г. В. Специфічність перебігу процесів ліпопероксидації і змін вмісту жиророзчинних вітамінів у м’ясі гусей під час його низькотемпературного зберігання / Г. В. Рубан, О. О. Данченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 141-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_43. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |