Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Рубан Г. В. 
Специфічність перебігу процесів ліпопероксидації і змін вмісту жиророзчинних вітамінів у м’ясі гусей під час його низькотемпературного зберігання / Г. В. Рубан, О. О. Данченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 141-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_43
  Повний текст PDF - 346.241 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рубан Г.
  • Данченко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рубан Г. В. Специфічність перебігу процесів ліпопероксидації і змін вмісту жиророзчинних вітамінів у м’ясі гусей під час його низькотемпературного зберігання / Г. В. Рубан, О. О. Данченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 141-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_43.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського