Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Кравченко І. В. 
Продуктивні і м’ясні якості каченят-бройлерів за різних рівнів і джерел селену в раціоні / І. В. Кравченко, Л. С. Дяченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 124-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_38
  Повний текст PDF - 274.201 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кравченко І.
  • Дяченко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кравченко І. В. Продуктивні і м’ясні якості каченят-бройлерів за різних рівнів і джерел селену в раціоні / І. В. Кравченко, Л. С. Дяченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 124-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_38.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кравченко Ірина Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  • Кравченко Інна Василівна (технічні науки)
  • Дяченко Леонід Сидорович (1939–) (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського