Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Власенко В. В. 
Використання пробіотичних продуктів / В. В. Власенко, Н. В. Новгородська, А. М. Соломон // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 99-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_30
  Повний текст PDF - 236.887 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Власенко В.
  • Новгородська Н.
  • Соломон А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Власенко В. В. Використання пробіотичних продуктів / В. В. Власенко, Н. В. Новгородська, А. М. Соломон // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 99-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Власенко Василь Вікторович (технічні науки)
  • Власенко Віктор Володимирович (ветеринарні науки)
  • Новгородська Надія Володимирівна (1971–) (сільськогосподарські науки)
  • Новгородська Надія Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  • Соломон Алла Миколаївна (1978–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського