Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Гребельник О. П. 
Розробка технології збитих сметанних десертів оздоровчого характеру / О. П. Гребельник // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_20
  Повний текст PDF - 246.129 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гребельник О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гребельник О. П. Розробка технології збитих сметанних десертів оздоровчого характеру / О. П. Гребельник // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гребельник Оксана Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського