Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Нанка О. В. 
Шляхи зниження енергоємності подрібнення зернових кормів та підвищення якості подрібнення / О. В. Нанка, І. Г. Бойко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 55-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_18
  Повний текст PDF - 345.69 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Нанка О.
  • Бойко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Нанка О. В. Шляхи зниження енергоємності подрібнення зернових кормів та підвищення якості подрібнення / О. В. Нанка, І. Г. Бойко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 7. - С. 55-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_7_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Нанка Олександр Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського