Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Єсьман Д. В. Вплив вмісту вітаміну Е в кормах на білковий обмін в яєчнику перепела / Д. В. Єсьман // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Єсьман Д. В. Вплив вмісту вітаміну Е в кормах на білковий обмін в яєчнику перепела / Д. В. Єсьман // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |