Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Єсьман Д. В. 
Вплив вмісту вітаміну Е в кормах на білковий обмін в яєчнику перепела / Д. В. Єсьман // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_9
  Повний текст PDF - 231.866 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Єсьман Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Єсьман Д. В. Вплив вмісту вітаміну Е в кормах на білковий обмін в яєчнику перепела / Д. В. Єсьман // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського