Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Осіпенко О. П. Перетравність корму, баланс азоту та мінеральних елементів в організмі курей-несучок за різних рівнів селену та оптимального рівня сірки в комбікормі / О. П. Осіпенко, В. М. Надточій // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Осіпенко О. П. Перетравність корму, баланс азоту та мінеральних елементів в організмі курей-несучок за різних рівнів селену та оптимального рівня сірки в комбікормі / О. П. Осіпенко, В. М. Надточій // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |