Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Осіпенко О. П. 
Перетравність корму, баланс азоту та мінеральних елементів в організмі курей-несучок за різних рівнів селену та оптимального рівня сірки в комбікормі / О. П. Осіпенко, В. М. Надточій // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_6
  Повний текст PDF - 425.014 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Осіпенко О.
  • Надточій В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Осіпенко О. П. Перетравність корму, баланс азоту та мінеральних елементів в організмі курей-несучок за різних рівнів селену та оптимального рівня сірки в комбікормі / О. П. Осіпенко, В. М. Надточій // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 15-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Осіпенко Олег Павлович (сільськогосподарські науки)
  • Надточій Валентина Миколаївна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського