Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Пікула О. А. 
Підготовка корів української чорно-рябої молочної породи до лактації: способи утримання, відтворні ознаки та продуктивність / О. А. Пікула // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 80-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_24
  Повний текст PDF - 240.441 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пікула О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пікула О. А. Підготовка корів української чорно-рябої молочної породи до лактації: способи утримання, відтворні ознаки та продуктивність / О. А. Пікула // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 80-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пікула Оксана Анатоліївна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського