Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Колесник Д. М. 
Особливості впливу кропиви дводомної на перебіг процесу ліпопероксидації та вміст жиророзчинних вітамінів у курячому фарші / Д. М. Колесник, О. О. Данченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 71-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_21
  Повний текст PDF - 365.362 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Колесник Д.
  • Данченко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Колесник Д. М. Особливості впливу кропиви дводомної на перебіг процесу ліпопероксидації та вміст жиророзчинних вітамінів у курячому фарші / Д. М. Колесник, О. О. Данченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 71-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського