Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Колесник Д. М. Особливості впливу кропиви дводомної на перебіг процесу ліпопероксидації та вміст жиророзчинних вітамінів у курячому фарші / Д. М. Колесник, О. О. Данченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 71-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Колесник Д. М. Особливості впливу кропиви дводомної на перебіг процесу ліпопероксидації та вміст жиророзчинних вітамінів у курячому фарші / Д. М. Колесник, О. О. Данченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 71-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_21. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |