Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Чернявський О. О. Гематологічні показники у молодняку свиней при згодовуванні протекто-активу та мацерази / О. О. Чернявський, М. М. Сломчинський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 50-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чернявський О. О. Гематологічні показники у молодняку свиней при згодовуванні протекто-активу та мацерази / О. О. Чернявський, М. М. Сломчинський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 50-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |