Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Романчук Л. Д. Формування доз внутрішнього опромінення населення при споживанні продуктів харчування в критичних населених пунктах Народицького району Житомирської області / Л. Д. Романчук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 45-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Романчук Л. Д. Формування доз внутрішнього опромінення населення при споживанні продуктів харчування в критичних населених пунктах Народицького району Житомирської області / Л. Д. Романчук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 45-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |