Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Бомко В. С. 
Якість м’яса курчат-бройлерів залежно від рівнів треоніну в комбікормах / В. С. Бомко, Р. В. Мартинюк, В. М. Недашківський, М. М. Костюк, О. В. Яценко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 36-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_12
  Повний текст PDF - 410.362 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бомко В.
  • Мартинюк Р.
  • Недашківський В.
  • Костюк М.
  • Яценко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бомко В. С. Якість м’яса курчат-бройлерів залежно від рівнів треоніну в комбікормах / В. С. Бомко, Р. В. Мартинюк, В. М. Недашківський, М. М. Костюк, О. В. Яценко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 36-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бомко Віталій Семенович (сільськогосподарські науки)
  • Мартинюк Роман Володимирович (сільськогосподарські науки)
  • Недашківський Володимир Михайлович (сільськогосподарські науки)
  • Костюк Микола Миколайович (сільськогосподарські науки)
  • Костюк Михайло Михайлович (ветеринарні науки)
  • Яценко Олександр Віталійович (сільськогосподарські науки)
  • Яценко Ольга Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського