Наукова періодика України Траектория науки


Седакова В. А. 
Особенности ферментации пищевых волокон под действием бифидо- и лактобактерий (in vitro) / В. А. Седакова, А. В. Клебанов, Н. А. Клебанова, Е. В. Седаков // Траектория науки. - 2016. - Т. 2, № 2. - С. 3.1-3.13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/trna_2016_2_2_10
  Повний текст PDF - 1.362 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Седакова В.
  • Клебанов А.
  • Клебанова Н.
  • Седаков Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Седакова В. А. Особенности ферментации пищевых волокон под действием бифидо- и лактобактерий (in vitro) / В. А. Седакова, А. В. Клебанов, Н. А. Клебанова, Е. В. Седаков // Траектория науки. - 2016. - Т. 2, № 2. - С. 3.1-3.13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/trna_2016_2_2_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського