Наукова періодика України | Траектория науки | ||
Седакова В. А. Особенности ферментации пищевых волокон под действием бифидо- и лактобактерий (in vitro) / В. А. Седакова, А. В. Клебанов, Н. А. Клебанова, Е. В. Седаков // Траектория науки. - 2016. - Т. 2, № 2. - С. 3.1-3.13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/trna_2016_2_2_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Седакова В. А. Особенности ферментации пищевых волокон под действием бифидо- и лактобактерий (in vitro) / В. А. Седакова, А. В. Клебанов, Н. А. Клебанова, Е. В. Седаков // Траектория науки. - 2016. - Т. 2, № 2. - С. 3.1-3.13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/trna_2016_2_2_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |