Наукова періодика України Товари і ринки


Федорова Д. 
Визначення дисперсності кави меленої мікроскопічним методом / Д. Федорова, Р. Романенко, Р. Расулов // Товари і ринки. - 2019. - № 2. - С. 27–40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_2_5
Проаналізовано специфікації цифрових оптичних мікроскопів і наведено їх характеристики: розмір поля зображення, кратність збільшення та роздільні здатності матриць. Розглянуто алгоритм проведення дисперсного аналізу за мікрофотографіями на прикладі зразків кави меленої, що містить у собі роботу в програмах обробки зображення Cooling Tech 4.5, Micro-Measure Tool, Image Tool; розрахунку залежності й побудови кривих розподілу дисперсності; визначення параметрів статистичних розподілів. Зазначено можливості та обмеження розглянутого програмного забезпечення.
  Повний текст PDF - 776.964 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Федорова Д.
  • Романенко Р.
  • Расулов Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Федорова Д. Визначення дисперсності кави меленої мікроскопічним методом / Д. Федорова, Р. Романенко, Р. Расулов // Товари і ринки. - 2019. - № 2. - С. 27–40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_2_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського