Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Федорова Д. Визначення дисперсності кави меленої мікроскопічним методом / Д. Федорова, Р. Романенко, Р. Расулов // Товари і ринки. - 2019. - № 2. - С. 27–40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_2_5 Проаналізовано специфікації цифрових оптичних мікроскопів і наведено їх характеристики: розмір поля зображення, кратність збільшення та роздільні здатності матриць. Розглянуто алгоритм проведення дисперсного аналізу за мікрофотографіями на прикладі зразків кави меленої, що містить у собі роботу в програмах обробки зображення Cooling Tech 4.5, Micro-Measure Tool, Image Tool; розрахунку залежності й побудови кривих розподілу дисперсності; визначення параметрів статистичних розподілів. Зазначено можливості та обмеження розглянутого програмного забезпечення. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Федорова Д. Визначення дисперсності кави меленої мікроскопічним методом / Д. Федорова, Р. Романенко, Р. Расулов // Товари і ринки. - 2019. - № 2. - С. 27–40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_2_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |