Наукова періодика України Товари і ринки


Власенко І. 
Крафтова технологія сирокопчених ковбас / І. Власенко, Т. Семко // Товари і ринки. - 2019. - № 2. - С. 98–107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_2_11
Обгрунтовано доцільність використання мікроорганізмів із пробіотичними властивостями та препарату нізин замість нітриту натрію в крафтових технологіях сирокопчених ковбас. Одержані зразки ковбасних виробів відповідали вимогам стандарту за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками.
  Повний текст PDF - 453 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Власенко І.
  • Семко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Власенко І. Крафтова технологія сирокопчених ковбас / І. Власенко, Т. Семко // Товари і ринки. - 2019. - № 2. - С. 98–107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_2_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Власенко Іван Володимирович (економічні науки)
  • Семко Тетяна Вікторівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського