Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Власенко І. Крафтова технологія сирокопчених ковбас / І. Власенко, Т. Семко // Товари і ринки. - 2019. - № 2. - С. 98–107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_2_11 Обгрунтовано доцільність використання мікроорганізмів із пробіотичними властивостями та препарату нізин замість нітриту натрію в крафтових технологіях сирокопчених ковбас. Одержані зразки ковбасних виробів відповідали вимогам стандарту за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Власенко І. Крафтова технологія сирокопчених ковбас / І. Власенко, Т. Семко // Товари і ринки. - 2019. - № 2. - С. 98–107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_2_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |