Наукова періодика України Товари і ринки


Кравченко М. 
Кондитерські мастики з гліцерином: реологічні характеристики / М. Кравченко, Л. Рибчук // Товари і ринки. - 2019. - № 2. - С. 87–97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_2_10
  Повний текст PDF - 539.714 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кравченко М.
  • Рибчук Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кравченко М. Кондитерські мастики з гліцерином: реологічні характеристики / М. Кравченко, Л. Рибчук // Товари і ринки. - 2019. - № 2. - С. 87–97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_2_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кравченко Мілена В'ячеславівна (державне управління)
  • Кравченко Марина Сергіївна (економічні науки)
  • Кравченко Маргарита Анатоліївна (економічні науки)
  • Кравченко Микола Васильович (економічні науки)
  • Кравченко Марина Олегівна (економічні науки)
  • Кравченко Микола Володимирович (1987–) (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського