Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Краєвська С. Формування вітчизняного ринку безглютенових харчових продуктів / С. Краєвська, Н. Стеценко // Товари і ринки. - 2018. - № 4. - С. 36–46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_4_6 Целіакія та непереносимість глютену - розповсюджені генетичні захворювання. Єдиним методом лікування хворих є безглютенова дієта. Ринок безглютенової продукції в Україні перебуває на стадії формування, основну частину його становлять продукти імпортного виробництва. Вітчизняні виробники мають змогу долучитися до розроблення такої категорії продукції за умови готовності відповідати регламенту Європейської асоціації спілок целіакії (AOECS) щодо безглютенового виробництва. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Краєвська С. Формування вітчизняного ринку безглютенових харчових продуктів / С. Краєвська, Н. Стеценко // Товари і ринки. - 2018. - № 4. - С. 36–46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_4_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |