Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Кравченко М. Властивості поверхні цукрових паст / М. Кравченко, С. Шаповал, Л. Рибчук // Товари і ринки. - 2018. - № 4. - С. 124–131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_4_15 Досліджено властивості поверхні цукрових паст із використанням молочної сироватки сухої демінералізованої. Установлено її вплив на адгезійно-когезійні взаємодії оздоблювальних напівфабрикатів. Визначено раціональну кількість молочної сироватки сухої демінералізованої в рецептурах цукрових паст за часом контакту й міцністю адгезії. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кравченко М. Властивості поверхні цукрових паст / М. Кравченко, С. Шаповал, Л. Рибчук // Товари і ринки. - 2018. - № 4. - С. 124–131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_4_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |