Наукова періодика України Товари і ринки


Гніцевич В. 
Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та м’якоті гарбуза / В. Гніцевич, Т. Юдіна, Ю. Гончар // Товари і ринки. - 2018. - № 4. - С. 105–114.103
    Зміст випуску     Цитування публікації

Повний текст публікації буде доступним після 01.07.2019 р., через 103 днів


Цитованість авторів публікації:
  • Гніцевич В.
  • Юдіна Т.
  • Гончар Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гніцевич В. Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та м’якоті гарбуза / В. Гніцевич, Т. Юдіна, Ю. Гончар // Товари і ринки. - 2018. - № 4. - С. 105–114..

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського