Наукова періодика України Товари і ринки


Гніцевич В. 
Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та м’якоті гарбуза / В. Гніцевич, Т. Юдіна, Ю. Гончар // Товари і ринки. - 2018. - № 4. - С. 105–114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_4_13
Розроблено технологію напівфабрикату на основі згущеної низьколактозної молочної сироватки з додаванням ферментованого пюре з м'якоті гарбуза як структуроутворювача. Досліджено загальний хімічний склад напівфабрикату, вміст вітамінів і мінеральних речовин, що підтверджує його високу харчову цінність. Проведено мікробіологічні дослідження та визначено терміни зберігання напівфабрикату в охолодженому стані.
  Повний текст PDF - 455.545 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гніцевич В.
  • Юдіна Т.
  • Гончар Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гніцевич В. Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та м’якоті гарбуза / В. Гніцевич, Т. Юдіна, Ю. Гончар // Товари і ринки. - 2018. - № 4. - С. 105–114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_4_13.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського