Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Сидоренко О. Споживні властивості акули катран (Squalus acanthias) / О. Сидоренко, Н. Боліла, Р. Дончевська // Товари і ринки. - 2018. - № 3. - С. 57–65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_3_8 Представлено дані імпорту на ринок України акул, жирів та їх фракцій з риб'ячої печінки за останні роки. Встановлено основні ідентифікаційні ознаки акули катран (Squalus acanthias). Наведено результати дослідження показників, що характеризують споживні властивості акули катран з метою забезпечення вітчизняного ринку біологічно цінною рибною сировиною. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сидоренко О. Споживні властивості акули катран (Squalus acanthias) / О. Сидоренко, Н. Боліла, Р. Дончевська // Товари і ринки. - 2018. - № 3. - С. 57–65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_3_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |