Наукова періодика України Товари і ринки


Шаповал С. 
Вимірювальний комплекс для діагностики реологічних і теплофізичних властивостей харчових продуктів / С. Шаповал // Товари і ринки. - 2018. - № 3. - С. 23–36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_3_5
Проаналізовано специфікації цифрового обладнання для вимірювання та моніторингу фізичних параметрів із можливістю підключення датчиків сторонніх виробників. Обгрунтовано вибір вимірювальної платформи вітчизняного виробництва. Наведено схему розробки цифрового багатофункціонального вимірювального комплексу й етапи його виробництва. Описано конструкцію та принципи роботи вимірювального комплексу. Наведено інтерфейс робочого столу та приклад проведення дослідження фізичних властивостей філе курки на розробленому вимірювальному комплексі MIG-1.4.
  Повний текст PDF - 2.304 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шаповал С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шаповал С. Вимірювальний комплекс для діагностики реологічних і теплофізичних властивостей харчових продуктів / С. Шаповал // Товари і ринки. - 2018. - № 3. - С. 23–36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_3_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шаповал Стелла Степанівна (економічні науки)
  • Шаповал Станіслав Леонідович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського