Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Шаповал С. Вимірювальний комплекс для діагностики реологічних і теплофізичних властивостей харчових продуктів / С. Шаповал // Товари і ринки. - 2018. - № 3. - С. 23–36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_3_5 Проаналізовано специфікації цифрового обладнання для вимірювання та моніторингу фізичних параметрів із можливістю підключення датчиків сторонніх виробників. Обгрунтовано вибір вимірювальної платформи вітчизняного виробництва. Наведено схему розробки цифрового багатофункціонального вимірювального комплексу й етапи його виробництва. Описано конструкцію та принципи роботи вимірювального комплексу. Наведено інтерфейс робочого столу та приклад проведення дослідження фізичних властивостей філе курки на розробленому вимірювальному комплексі MIG-1.4. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шаповал С. Вимірювальний комплекс для діагностики реологічних і теплофізичних властивостей харчових продуктів / С. Шаповал // Товари і ринки. - 2018. - № 3. - С. 23–36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_3_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |